Θεραπεία Λεύκανσης – Απομελάχρωσης

Η θεραπεία λεύκανσης συνιστάται για όλες τις περιοχές προσώπου – σώματος που έρχονται σε επαφή με ηλιακή ακτινοβολία και σε περιοχές που υπάρχουν ορατά σημάδια (σκούρες κηλίδες, πανάδες)    

Η υψηλή θεραπευτική δράση της αγωγής βασίζεται στο φυσικό ορυκτό καολίνη, τα ένζυμα φρούτων, τα μικρομοριακά επεξεργασμένα φύκια από την Βόρεια Θάλασσα, το γλυκολικό οξύ, τα ολιγοπεπτίδια hibiscus sabdariffa, το φυτικό arbutin υψηλής συμπύκνωσης, τις βιταμίνες Ε & C και την πανθενόλη.

Δεν περιλαμβάνεται μασάζ προσώπου λόγω χρήσης οξέων. Αντί αυτού γίνεται μασάζ στην περιοχή της πλάτης και του αυχένα.

 

Διάρκεια: 60′

Αξία: 40,00€ / συνεδρία

 

Συνδυασμένη θεραπεία Ενυδάτωσης – Σύσφιξης – Αντιγήρανσης

Η συνδυασμένη αυτή θεραπεία ενυδάτωσης, σύσφιξης και αντιγήρανσης, συνιστάται κυρίως μετά από έκθεση του δέρματος σε έντονες καιρικές συνθήκες και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την αλλαγή εποχής.

Απευθύνεται σε δέρμα που έχει ανάγκη υγρασίας, αναζωογόνησης, σύσφιξης και κυρίως λείανση των γραμμών και των ρυτίδων.  Αφορά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η υψηλή θεραπευτική δραση της αγωγης βασίζεται στο φυσικό ορυκτό καολίνη, τα ενζυμα φρούτων με την εντονη απολεπιστική και αναπλαστική δράση, τα μικρομοριακα επεξεργασμενα φύκια από την βόρεια θάλασσα (χωρίς ιωδινη), την βιταμινη Ε, το υαλουρονικο οξυ, το διαλυτο κολλαγόνο, το ζελε αλοης, το εκχύλισμα συνδετικού ιστου, τα νανοσφαιριδια λιπιδίων και το shea butter (εκχύλισμα απο το φυτό βουτυροσπερμο).

Αποτέλεσμα της εντατικής αυτής θεραπείας είναι:

α) Ενίσχυση της παραγωγής και της αποτελεσματικότητας του κολλαγονου για ένα πιο σφιχτό και νεανικό δέρμα. 

β) Διέγερση της παραγωγής υαλουρινικου οξέως για την ενυδάτωση, και την γενικότερη αναγέννηση του και 

γ) Ισχυρή δράση για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών για μέγιστη πρόληψη της φωτογήρανσης

 

Διάρκεια: 60′

Αξία: 40,00€ / συνεδρία

Πακέτο 6 συνεδριών: 200,00€

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Θεραπεία λεύκανσης αντιγήρανσης, Θεραπείες Αντιγήρανσης / Λεύκανσης, Αντιρυτιδικές θεραπείες προσώπου και λαιμού, Ενυδάτωση Προσώπου Θεραπεία λάμψης, Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, Θεραπείες Προσώπου & Σώματος, λεύκανση προσώπου, θεραπεία πανάδων, Λεύκανση πανάδες προσώπου, θεραπεία λεύκανσης, επαγγελματικές υπηρεσίες αισθητικής στο χώρο σας, αισθητικός στο σπίτι, αισθητικός στο χώρο μου, θεραπείες προσώπου στο σπίτι, υπηρεσίες αισθητικής για άντρες, αισθητική για άντρες, θεραπείες προσώπου για άντρες, θεραπεία ενυδάτωσης. Απολαύστε υπηρεσίες αισθητικής προσώπου στο σπίτι σας, κατοίκον από επαγγελματίες αισθητικούς. Επαγγελματικές υπηρεσίες αισθητικής προσώπου (λεύκανση προσώπου, ενυδάτωση προσώπου, αντιγήρανση, σύσφιξη προσώπου) στο χώρο σας.