Επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης που απευθύνεται σε ώριμο, χαλαρό, γερασμένο, ξηρό, κατεστραμμένο, στρεσαρισμένο και άτονο δέρμα. Αυτό για πρώτη φορά έχει επιτευχθεί στον κόσμο των καλλυντικών, χάρη στην συνδυασμένη προσπάθεια Επιστήμης και πρωτοποριακής τεχνολογίας, έτσι ώστε να μεταφέρονται στο δέρμα τόσο σημαντικές, πολύτιμες λιποδιαλυτές ενεργές ουσίες όπως το συνένζυμο Q10, σε ασύγκριτα μεγάλες ποσότητες, σταθερότητα και διάρκεια αποτελέσματος.

Βιομεταφορείς νανο-λιπιδίων με Q10

Η ενθυλάκωση του συνένζυμου Q10, επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να έχουν την μέγιστη απορρόφηση από το δέρμα, οδηγώντας το σε άμεσα ορατή αναγέννηση  στις βαθύτερες στοιβάδες του.

Εκχύλισμα ρίζας Paracress

Ένα φυτικό προϊόν το οποίο αδρανοποιεί τους μυς του προσώπου και ελαττώνει την δημιουργία ρυτίδων έκφρασης.

 

Αποτέλεσμα της εντατικής αυτής θεραπείας είναι:

α) Ενίσχυση της παραγωγής και της αποτελεσματικότητας του κολλαγόνου για ένα πιο σφιχτό και νεανικό δέρμα. 

β) Διέγερση της παραγωγής υαλουρινικού οξέως για την ενυδάτωση, και την γενικότερη αναγέννηση του και 

γ) Ισχυρή δράση για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών για μέγιστη πρόληψη της φωτογήρανσης

Το δέρμα ενυδατωμένο, φωτεινό απαλό και υγιές και ανανεωμένο με έντονο συσφικτικό αποτέλεσμα, με γεμισμένες τις γραμμές και τις ρυτίδες (έως 25% αμέσως μετά την πρώτη αγωγή). Ιδανικά ανάλογα βέβαια με την αρχική κατάσταση του προσώπου, προτείνουμε δύο αγωγές την εβδομάδα για τις δυο πρώτες εβδομάδες και από μία φορά την εβδομάδα για τις επόμενες 4 εβδομάδες.  Σύνολο 8 αγωγές κατά μέσο όρο. Ακολούθως  η θεραπεία συντήρησης είναι μια φορά τον μήνα.

 

Διάρκεια: 60′

Τιμή: 35,00€/συνεδρία

 

 

 

θεραπεία αντιγήρανσης, θεραπεία σύσφιξης, θεραπεία ενυδάτωσης, συνένζυμο Q10, κρέμα με Q10, νανοτεχνολογία, καλλυντικά νανοτεχνολογίας, μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, θεραπείες προσώπου, Αντιγήρανση, Θεραπείες αντιγήρανσης