Η τριχοφυΐα ήταν και είναι, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αλλά και οι άντρες στην αισθητική τους.

Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης του Beauty Spirit Boutique Salon απευθύνονται σε όλους εσάς που αναζητείτε υπηρεσίες αισθητικής υψηλής ποιότητας. O prive χώρος μας είναι ιδανικός και για άντρες και για γυναίκες, που αναζητούν την άνεση και τη διακριτικότητα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης με την αισθητικό σας,  η οποία εστιάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

Στο χώρο μας μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση με κερί, κλωστή καθώς και ενζυμική.

Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τη περιοχή αποτρίχωσης ή/και τη δική σας προτίμηση.

Αποτρίχωση Προσώπου

 • Καθαρισμός φρυδιών 5,00 €
  Σχηματισμός φρυδιών 10,00
  Πηγούνι 5,00 €
  Παρειές 5,00 €
  Άνω Χείλος 5,00 €
  Full Face 18,00 €

  Ενζυμική αποτρίχωση                                              +4,00€

Αποτρίχωση Σώματος

 • Χέρια 12,00€
  Μασχάλη 6,00 €
  Κοιλιά 8,00 €
  Μέση 8,00 €
  Πλάτη 8,00 €
  Στήθος 10,00 €
  Γλουτοί 10,00 €
  Πόδια 12,00€
  Full πόδια 20,00 €
  Μπικίνι 10,00 €
  Full Μπικίνι (brazilian) 15,00€
  Full πόδια και μπικίνι 25,00€
  Full πόδια & μπικίνι brazilian 35,00€
  020083-pink-black-cherry-blossom-festival-icon-symbols-shapes-female-symbolΦρύδια, Full πόδια, χέρια, μέση, κοιλιά, γλουτούς, μπικίνι brazilian 60,00

  Νέα εικόναΠλάτη, μέση, στήθος, κοιλιά                      28,00€

 

Αποτρίχωση με κλωστή

Η μέθοδος αυτή έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή. Προτείνεται για το πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, φρύδια). Τα αποτελέσματα της διαρκούν από 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα τον τύπο της τρίχας και τη συχνότητα της αποτρίχωσης

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί σε ταινίες, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες και πολλούς άντρες. Κύρια προτερήματά της είναι ότι αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα, και έτσι καθυστερεί την επανεμφάνισή της. Χρησιμοποιούμε  ζεστό ή/και κρύο κερί, αναλόγως τη περιοχή και το δέρμα

Ενζυμική ή βιολογική αποτρίχωση

Είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισαγωγή κατάλληλων ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένες περιοχές. Εφαρμόζεται στην περιοχή του προσώπου.

Οδηγίες για πριν & μετά την Αποτρίχωση

Πριν την Αποτρίχωση

 • 1. Βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες είναι τουλάχιστον 3mm μακριές πριν κάνετε αποτρίχωση.

  2. Πριν την αποτρίχωση (30min νωρίτερα) πάρτε μια ασπιρίνη ή κάποιο παυσίπονο, θα σας ανακουφίσει άμεσα από τυχόν αίσθημα πόνου.

  3. Δεδομένου ότι η προετοιμασία αποτρίχωσης με κερί περιλαμβάνει διάφορα χημικά συστατικά, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν θα αντιδράσει αρνητικά σε αυτά τα συστατικά. Για το λόγο αυτό πρέπει να γίνει ένα τεστ πρώτα σε μια μικρή περιοχή που δεν είναι εύκολα ορατή.

  4. Το κερί πρέπει να εφαρμόζεται τέλεια πάνω στο δέρμα για αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται λάδι ή λοσιόν πριν την εφαρμογή του κεριού.

  5. Πριν την αποτρίχωση κάντε απολέπιση, η συστηματική απολέπιση εμποδίζει τις τρίχες να γυρίζουν προς τα μέσα και να προκαλούν θυλακίτιδα.

  6. Δεν θα πρέπει να γίνεται αποτρίχωση στην επιδερμίδα που έχει προβλήματα ακμής.

  7. Είναι καλύτερο να γίνεται η αποτρίχωση στη μέση του κύκλου, τις ημέρες που θα έχετε ωορρηξία, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο πόνος, καθώς οι ορμονικές αλλαγές αυξάνουν τη ροή του αίματος κι έτσι αισθάνεστε μεγαλύτερη δυσφορία πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την περίοδο σας.

Μετά την Αποτρίχωση

 • 1. Μπορείτε να απομακρύνετε τα υπολείμματα του κεριού με κάποιο λάδι ειδικό για την αφαίρεση κεριού ή baby oil. Μπάνιο μπορείτε να κάνετε 3-4 ώρες μετά την αποτρίχωση.

  2. Η απολέπιση του δέρματος με ένα σφουγγάρι ή με οποιοδήποτε άλλο απολεπιστικό προϊόν, καλό είναι να γίνεται 3 ημέρες μετά την αποτρίχωση. Αυτή η διαδικασία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εμποδίζει τις τρίχες να αρχίσουν να μεγαλώνουν προς τα μέσα με συνέπεια την πρόκληση θυλακίτιδας.

  3. Κάνε τοπικό μασάζ πέντε λεπτών με aloevera ή με μια Bepanthol κάθε πρωί και βράδυ για τις επόμενες τρεις ημέρες, εφόσον υπάρχει ερεθισμός για να θεραπευτεί το δέρμα.

  4. Αν πρόκειται οπωσδήποτε να βγείτε έξω στον ήλιο μετά από αποτρίχωση με κερί, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής προστασίας αντηλιακό, εναλλακτικά, καλύτερα να μείνετε μακριά από τον ήλιο τουλάχιστον για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση.

  5. Να φοράτε βαμβακερά και φαρδιά ρούχα αμέσως μετά την αποτρίχωση για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς του δέρματος.

  6. Θα πρέπει να περιμένετε τέσσερις εβδομάδες μεταξύ των συνεδριών αποτρίχωσης, για να υπάρχουν αρκετές τρίχες ώστε να κάνει το κερί τη δουλειά του και να τραβήξει όλες τις τριχούλες που σας ταλαιπωρούν.

  7. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας αμέσως μετά την αποτρίχωση, και ιδανικά για 24 ώρες, ειδικά όταν κάνετε brazillian αποτρίχωση, γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και ερεθισμού.

   

 

αποτρίχωση, αποτρίχωση προσώπου, αποτρίχωση σώματος, αποτρίχωση με κλωστή, ενζυμική αποτρίχωση, βιολογική αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί, αποτρίχωση με κλωστή, αποτρίχωση μπικίνι, brazilian αποτρίχωση, ανδρική αποτρίχωση, αποτρίχωση σε άντρες, αποτρίχωση μπικίνι, αποτρίχωση για άνδρες, αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, αποτρίχωση ανδρών, Αποτρίχωση με κερί