Το BeautySpirit.gr φέρνει κοντά σε όσες από σας δεν θα επέλεγαν τις τεχνητές βλεφαρίδες, την ιδανικότερη λύση για φυσικές κι εντυπωσιακές βλεφαρίδες!
Η τεχνική LVL Enhance (Lift Volume Lashes) είναι μία επαναστατική εφαρμογή πάνω στις φυσικές μας βλεφαρίδες, προσθέτοντας μήκος, όγκο και ανύψωση (lift) σε αυτές, χωρίς την χρήση πρόσθετων βλεφαρίδων, με τη βοήθεια της κερατίνης.
 
 
Με το eyelash lift ισιώνουμε την ρίζα της φυσικής μας βλεφαρίδας και ενισχύοντας την καμπύλη στην άκρη της, δίνουμε την αίσθηση μακρύτερων και πιο γυριστών βλεφαρίδων.
 
Δεν βλάπτει τις βλεφαρίδες, το αντίθετο μάλιστα! Η κερατίνη τις θρέφει και τις ενυδατώνει! 
 eyelash
KERATIN BOOSTER – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ
Ένας προηγμένος ορός πολυτελείας με κερατίνη, πρωτεΐνες μεταξιού, σιταριού και πανθενόλη.
LASH BOTOX

Το Lash Botox είναι η πιο εξελιγμένη φόρμουλα αναδόμησης και ανάπλασης βλεφαρίδων στον κόσμο.

Η θεραπεία αυτή αναδομεί τις κατεστραμμένες  ή σπασμένες βλεφαρίδες με τη δύναμη των συμπυκνωμένων συστατικών όπως Nigella Sativa Oil, Organic Simmondsia Chinensis Oil, Camelina Sativa Seed Oil, τα οποία προσφέρουν την ενυδάτωση ,ανάπλαση, αναπλήρωση και αναζωογόνηση των βλεφαρίδων από την πρώτη χρήση. Προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη, μαλακώνει τις βλεφαρίδες και εξαφανίζει την αφυδάτωση.

Ειδικά σχεδιασμένο για Lash Lift ή περμανάντ βλεφαρίδων.

lashlift
Η εφαρμογή του LVL διαρκεί περίπου 50′ και δίνει άμεσα αποτελέσματα για 6 έως 8 εβδομάδες. 
Ξεχάστε μάσκαρα ή extensions και χαρείτε τις βλεφαρίδες σας.
 
H υπηρεσία μπορεί να συνδυαστεί με βαφή βλεφαρίδων.
 
Διάρκεια: 60′
Τιμή: 40€ με βαφή βλεφαρίδων
lifting φλεβαρίδων, eyelash lift , lvl βλεφαρίδων, lifting βλεφαρίδων με κερατίνη, βαφή βλεφαρίδων, περμανάντ βλεφαρίδων, Lash Lifting, lash lift. Αποκτήστε άψογες βλεφαρίδες που διαρκούν με την ασφαλέστερη μέθοδο lash lift. Το Lash Lift αποτελεί την εναλλακτική θεραπεία των extensions βλεφαρίδων και προσφέρει μία επιπλέον επιλογή σε όσες δεν επιθυμούν την τοποθέτηση extensions στην περιοχή των ματιών. λίφτινγκ βλεφαρίδων, ανόρθωση βλεφαρίδων