Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Τα φρύδια  αποτελούν βασικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής  του προσώπου.

Δίνουν συμμετρία στο πρόσωπο και μπορούν να αλλάξουν δραματικά το βλέμμα και το στυλ σας!

Η ειδικός διαλέγοντας το ιδανικό σχήμα και χρώμα φρυδιών για το πρόσωπό σας με ειδικές μεθόδους μέτρησης και προσωπολογίας θα σας κάνει να φαίνεστε κομψή και περιποιημένη όλη τη μέρα!

Αρχικά, η ειδικός αφιερώνει χρόνο κάνοντας ανάλυση του σχήματος και της δομής του προσώπου σας και πάντα σύμφωνα με το προσωπικό σας στύλ, την ηλικία και το χρωματότυπό σας σχεδιάζει με μολύβι  τα μελλοντικά σας φρύδια. Αφού συμφωνήσετε κι εσείς με το τελικό αποτέλεσμα θα προχωρήσετε στην εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Η ειδικός θα σας εφαρμόσει μια ειδική κρέμα στη περιοχή των φρυδιών και η εφαρμογή θα είναι τελείως ανώδυνη.permanent-makeup-eyebrows

Οι τεχνικές  που εφαρμόζονται στο κέντρο μας είναι:

Τρίχα τρίχα (hairstrokes): Η τεχνική τρίχα τρίχα είναι μια διαδεδομένη τεχνική όπου σχεδιάζουμε αληθοφανείς  τρίχες σαν να ήταν φυσικές. Οι τρίχες σχεδιάζονται με τη φορά που μεγαλώνουν οι φυσικές τρίχες για δείχνει το αποτέλεσμα ρεαλιστικό.

Magic shading (ombre eyebrows) Το magic shading είναι μια καινούργια τεχνική που δίνει ένα  άρτιο αποτέλεσμα στη τελική εικόνα του φρυδιού. Οι διακυμάνσεις στην ένταση των χρωμάτων αυτής της τεχνικής  καθιστούν το αποτέλεσμα φυσικό ενώ το φρύδι φαίνεται πολύ περιποιημένο. Το φυσικό αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής αλλά και το οτι έχει άριστα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος τη καθιστά μια από τις αγαπημένες τεχνικές  στο permanent makeup παγκοσμίως.

Ελαφρά σκίαση: η ελαφρά σκίαση είναι μια τεχνική που δίνει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια. Προτιμάται κυρίως όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, αλλά θέλουμε να τα τονίσουμε ελαφρώς ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Μπορεί η ίδια η ειδικός να σας προτείνει την συγκεκριμένη τεχνική αν θεωρήσει ότι το δέρμα σας δεν είναι κατάλληλο για την τεχνική «τρίχα-τρίχα».

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τις πρώτες ημέρες το χρώμα θα είναι πιο έντονο.

 

Τιμή: 150,00€

Επαναληπτικό: 80,00€