Αγωγή ενυδάτωσης – αναζωογόνησης για ξηρό και κουρασμένο δέρμα                          

Συνιστάται για τις περιπτώσεις μιας αφυδατωμένης επιδερμίδας κανονικού ή ξηρού δέρματος, που παρουσιάζει έλλειψη υγρασίας αλλά και λιπιδίων.

Ενεργά συστατικά:

Φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες

Εκχύλισμα Aloe Vera: Συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, ενισχύει την φυσική του άμυνα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη): Εμποδίζει τη διαδικασία οξείδωσης στα κύτταρα ως ανασταλτικός παράγοντας των ελεύθερων ριζών, προάγει την συγκράτηση υγρασίας και πυκνώνει τις δομές του δέρματος.

Εκχύλισμα κεχριμπαριού: Βελτιώνει την ιδιότητα διατήρησης υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει το TEWL (υπερεπιδερμική απώλεια νερού).

Πανθενόλη: Με μεγάλες διεισδυτικές ικανότητες, πλούσια ενυδατική, απλαστική και καλμαντική.

Υαλουρονικό οξύ: Ενυδατώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα το δέρμα χάρη στην ιδιότητά του να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό ενώ παράλληλα ενισχύει τις κυτταρικές δομές του.

Φυσικός – αγνός ασβεστόλιθος από την Βαλτική, ηλικίας 60 – 70 εκατομμυρίων ετών. Εξισορροπεί την σχέση οξέα / βάσεις, βελτιώνει τη χροιά της επιδερμίδας,   βελτιστοποιεί τη ισορροπία υγρασίας, ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό.

Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν Αλλεργιογόνα, αρωματικά έλαια, ορυκτά έλαια, σιλικόνες.

Τι να περιμένω από την αγωγή;

Το δέρμα ενυδατωμένο, φωτεινό απαλό και υγιές μετά την πρώτη εφαρμογή

 

Διάρκεια:60′

Τιμή: 35,00€