Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, μία απαιτητική υπηρεσία αισθητικής, εφαρμόζεται με σκοπό την ελαχιστοποίηση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος και την αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών εξαιτίας αυτής, όπως φραγή πόρων, ακμή, έντονη λιπαρότητα, θαμπή επιδερμίδα, ελλιπής απορρόφηση καλλυντικών.

Ο ατμός στο βαθύ καθαρισμό σκοπό έχει να μαλακώσει την κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας και να βοηθήσει στη διάνοιξη των πόρων, έτσι ώστε η απομάκρυνση των φαγέσωρων (λευκά και μαύρα στίγματα) και του σμήγματος να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, η χρήση του ατμού έχει ως αποτέλεσμα την έντονη εφίδρωση, την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και ως εκ τούτου τη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού και την ευκολότερη απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών του μεταβολισμού.

Συχνότητα

Ο καθαρισμός προσώπου συνιστάται να πραγματοποιείται συχνά στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν φαγέσωρες. Η συχνότητα του καθαρισμού του προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Σε λιπαρά δέρματα συνιστάται να γίνεται πιο συχνά, ίσως 3-4 φορές τον χρόνο, ενώ στα κανονικά-ξηρά μπορεί να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο.

Το πιο πιθανό μετά τον καθαρισμό είναι να δημιουργηθεί μια υπεραιμία στο πρόσωπο λόγω της διαδικασίας, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξαφανιστεί το αργότερο την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Αυτό πάντα εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος.

 Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μετά από ένα καθαρισμό δεν θα πρέπει να βαφτείτε για 24-48 ώρες. Επίσης, το ίδιο βράδυ δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό προσώπου.

Μετά το καθαρισμό να κοιμηθείτε σε καθαρή μαξιλαροθήκη                                                         

Δεν θα πρέπει να δεχτείτε ηλιακή ή οποιαδήποτε άλλου τύπου ακτινοβολία για 24-48 ώρες

Να αποφεύγετε την σωματική άσκηση για 24 ώρες περίπου    

Για 4-5 ημέρες δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πίλινγκ, μάσκα ή να κάνετε αποτρίχωση        

Διάρκεια: 90-120′

Τιμή: 40,00€

καθαρισμός προσώπου σε άντρες, αισθητική προσώπου για άντρες, Περιποίηση προσώπου, Καθαρισμός προσώπου, Βαθύς καθαρισμός προσώπου, Βαθύς καθαρισμός με ατμό, θεραπείες προσώπου