Μία καλή εικόνα σώματος…δεν είναι μόνο θέμα τύχης!

Μία σίγουρη μέθοδος για την λιποδιάλυση και το χάσιμο πόντων είναι η ιδιαίτερα αποδοτική συνδυασμένη καλλυντική θεραπεία συμπίεσης – γνωστή ως μέθοδος του “BodyWrap

Από τη πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να αποβληθεί, λόγω διέγερσης της λεμφικής παροχέτευσης, μαζί με όλες τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες.

Τι είναι το Body Wrap;

Η μέθοδος βασίζεται στη θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και ταυτόχρονη διέγερση της λέμφου, και εφαρμόζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικά από την Αισθητική, όπου θέλουμε να πετύχουμε άμεσο χάσιμο πόντων, λιποδιάλυση και κατά επέκταση να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα.

Διαδικασία

Η αισθητικός έχει εκπαιδευτεί και γνωρίζει πώς να εφαρμόσει την ειδική μεμβράνη με την σωστή πίεση, και την σωστή «τεχνική τυλίγματος». Αυτό διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Κατόπιν μένετε τυλιγμένοι για μισή ώρα.

Πριν την ειδική περιτύλιξη το δέρμα έχει δεχτεί την κατάλληλη προετοιμασία με το Massage oilThermogel ή το Slimminggel, ανάλογα των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος. Εδώ γίνεται και το μασάζ κυτταρίτιδας (και με pump massage). Στη συνέχεια, τοποθετείται η Φυσική Ορυκτή Μάσκα. Αυτά τα προϊόντα της Dr. RIMPLER έχουν καταφέρει πολύ θεαματικά αποτελέσματα εδώ και χρόνια. 

Σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται να κάνετε μπάνιο με την ολοκλήρωση της θεραπείας. Έτσι, όλα τα ενεργά συστατικά μένουν και απορροφούνται από το δέρμα σας.

Δεν εξαρτάται μόνο από την πίεση…

Η όλη θεραπεία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και προάγει την καύση του συσσωρευμένου λίπους. Έτσι μεταβολίζονται και στην συνέχεια αποβάλλονται όλες οι άχρηστες ουσίες και οι τοξίνες που βρίσκονται στα λιποκύτταρα και είναι η αιτία που δημιουργείται η κυτταρίτιδα. Η συμπίεση «ανοίγει» τους λεμφαδένες, και οι τοξίνες που βρίσκονται στα κύτταρα μπορούν να παροχετευθούν.

Προσοχή, η συγκεκριμένη θεραπεία, δεν εφαρμόζεται σε :

– Άτομα με θρομβοφλεβίτιδα

– Άτομα με ψωρίαση

– Εγκύους – Λεχώνες

– Άτομα με δερματικά έλκη

– Άτομα με νεοπλασματική νόσο

Διάρκεια:90′

Διάρκεια: 90′

Αξία: 30,00€ / συνεδρία (πόδια-κοιλιά)

Πακέτο 8 συνεδριών (πόδια-κοιλιά): 200,00€ & δώρο 1 μασάζ κυτταρίτιδας

Συνδυάστε την συγκεκριμένη θεραπεία με pump massage και με τη θεραπεία κυτταρίτιδας.

 

 

αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, θεραπεία λιποδιάλυσης, θεραπεία σύσφιξης, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με body wrap, Κυτταρίτιδα – Καταπολέμηση – Αντιμετώπιση – Προϊόντα, Θεραπεία κυτταρίτιδας στο σπίτι, Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας, body wrap στο σπίτι, κυτταρίτιδα και τρόποι αντιμετώπισης, κυτταρίτιδα, body wrap, Αντιμετωπίστε τη κυτταρίτιδα με body wrap, αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά, πρόγραμμα αδυνατίσματος, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος