Αφεθείτε στην αισθαντική έκρηξη αρωμάτων ρευστής σοκολάτας που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα μίας γλυκιάς απόλαυσης, με πολύχρωμες νότες ευφορίας και γαλήνης!

Η μάλαξη με ζεστό λάδι από εκχύλισμα σοκολάτας προσφέρει βαθιά χαλάρωση και απομακρύνει κάθε αίσθημα συσσωρευμένου στρες από τον οργανισμό, καθώς το βαθύ άρωμα της σοκολάτας διεγείρει ειδικές περιοχές του εγκεφάλου που προκαλούν αισθήματα ευφορίας.

Παράλληλα, η σοκολατοθεραπεία προσφέρει αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με αποτέλεσμα μία ολοκληρωτική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης. Η ιδανικότερη επιλογή για τους… λάτρεις της σοκολάτας! 

Η σοκολάτα εκτός από τις ωφέλιμες βιταμίνες, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς τα φυτικά της συστατικά έχουν εκπληκτικές ιδιότητες στην εξάλειψη της αντιαισθητικής όψης πορτοκαλιού.

Η θεραπεία μας περιλαμβάνει:

Καλωσόρισμα με αιθέριο έλαιο κανέλας

Πίλινγκ σώματος ( Brown sugar mocha scrub)

Μάσκα σοκολάτας – Λάδι σοκολάτας & Μασάζ

Βούτυρο σοκολάτας (body butter chocolate)

 

Διάρκεια: 90′

Τιμή: 35,00€

σοκολατοθεραπεία σώματος, Σοκολατοθεραπεία – Θεραπείες σώματος από μασάζ με σοκολάτα, Σοκολατοθεραπεία… Η δύναμη της Σοκολάτας στο δέρμα σου, σοκολατοθεραπεια spa