Το Candle Massage είναι μια θεραπεία μάλαξης που υπόσχεται να σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας. Θεραπεία μάλαξης συνεχόμενης ροής σε όλο το σώμα με βαθιά χαλαρωτική και ηρεμιστική δράση.

CANDLE MASSAGE – 100% φυσικό κερί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιασδήποτε μορφής μασάζ για αποτοξίνωση, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και χαλάρωση. Μια μοναδική ιδέα λαδιού για μασάζ σε μορφή κεριού. Η θερμότητα λιώνει σιγά-σιγά τα έλαια προσφέροντας ένα ζεστό και αποτελεσματικό λάδι μασάζ, καθώς η θερμότητα, του επιτρέπει καλύτερη διείσδυση στο δέρμα. 

Κερί μέλισσας σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, τα οποία μετατρέπονται σε ρευστό λάδι υπό την επίδραση της φλόγας του κεριού. Το Candle Massage εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και ως κηραλοιφή – βάλσαμο

Ιδανική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης.

divine-essence-candle-massage-960x1152

MELTING SENSATION

Θεραπεία μάλαξης συνεχόμενης ροής σε όλο το σώμα με βαθιά χαλαρωτική και ηρεμιστική δράση! Ιδανική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης που συνδυάζει το λιωμένο κερί εμπλουτισμένο με το μεθυστικό άρωμα της βανίλιας και της καρύδας.

REFRESHMENT BLAZE

Μία θεραπεία λεμφικής κινητοποίησης που περιλαμβάνει στοχευμένους χειρισμούς σε όλο το σώμα με χαλαρωτικά αποτελέσματα και έντονη αποσυμφορητική δράση σε συνδυασμό και με το λιωμένο κερί που περιέχει ginger, lime και πράσινο μήλο με εξαιρετικές ιδιότητες. Ιδανική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη για χαλάρωση και αποτοξίνωση!

Διάρκεια: 60‘ 

Αξία: 30,00€ / συνεδρία

χαλαρωτικό μασάζ, χαλάρωση, μουσικοθεραπεία, μασάζ στο σπίτι, αρωματοθεραπεία,