Μία καλή εικόνα σώματος…δεν είναι μόνο θέμα τύχης!

Μία σίγουρη μέθοδος για την λιποδιάλυση και το χάσιμο πόντων είναι η ιδιαίτερα αποδοτική συνδυασμένη καλλυντική θεραπεία συμπίεσης – γνωστή ως μέθοδος του “BodyWrap”

Από τη πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να αποβληθεί, λόγω διέγερσης της λεμφικής παροχέτευσης, μαζί με όλες τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες.

Τι είναι το Body Wrap;

Η μέθοδος βασίζεται στην Φυσικοθεραπεία (θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και ταυτόχρονη διέγερση της λέμφου), και εφαρμόζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικά από την Αισθητική, όπου θέλουμε να πετύχουμε άμεσο χάσιμο πόντων, λιποδιάλυση και κατά επέκταση να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα.

Διαδικασία

Η αισθητικός έχει εκπαιδευτεί και γνωρίζει πώς να εφαρμόσει την ειδική μεμβράνη με την σωστή πίεση, και την σωστή «τεχνική τυλίγματος». Αυτό διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Κατόπιν μένετε τυλιγμένοι για μία ώρα.

Πριν την ειδική περιτύλιξη το δέρμα έχει δεχτεί την κατάλληλη προετοιμασία με το Thermogel ή το Slimminggel, ανάλογα των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος. Στη συνέχεια, τοποθετείται η Φυσική Ορυκτή Μάσκα. Αυτά τα προϊόντα της Dr. RIMPLER kosmetik έχουν καταφέρει πολύ θεαματικά αποτελέσματα εδώ και χρόνια. Τέλος  γίνεται επάλειψη με ενυδατική – συσφικτική κρέμα με βιταμίνες.

Σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται να κάνετε μπάνιο με την ολοκλήρωση της θεραπείας

Δεν εξαρτάται μόνο από την πίεση…

Η όλη θεραπεία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και προάγει την καύση του συσσωρευμένου λίπους. Έτσι μεταβολίζονται και στην συνέχεια αποβάλλονται όλες οι άχρηστες ουσίες και οι τοξίνες που βρίσκονται στα λιποκύτταρα και είναι η αιτία που δημιουργείται η κυτταρίτιδα. Ο συνδυασμός αρωματοθεραπείας και συμπίεσης ενεργοποιεί τη διάχυση και την όσμωση. Η συμπίεση «ανοίγει» τους λεμφαδένες, και οι τοξίνες που βρίσκονται στα κύτταρα μπορούν να παροχετευθούν.

 

Προσοχή, η συγκεκριμένη θεραπεία, δεν εφαρμόζεται σε :

- Άτομα με θρομβοφλεβίτιδα

- Άτομα με ψωρίαση

- Εγκύους – Λεχώνες

- Άτομα με δερματικά έλκη

- Άτομα με νεοπλασματική νόσο

 

Διάρκεια: 90′

Αξία: 40,00€ / συνεδρία

 

Δημιουργήστε το δικό σας πακέτο αδυνατίσματος σε συνεννόηση με τις επαγγελματίες αισθητικούς μας.

 

αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, θεραπεία λιποδιάλυσης, αισθητική σώματος στο σπίτι, θεραπεία σύσφιξης, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με body wrap, Κυτταρίτιδα – Καταπολέμηση – Αντιμετώπιση – Προϊόντα, Θεραπεία κυτταρίτιδας στο σπίτι, Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας, Ο αισθητικός στο σπίτι σας, Θεραπείες στο σπίτι, body wrap στο σπίτι, body wrap κατ” οίκον, Θεραπείες & Καθαρισμοί στο Σπίτι, κυτταρίτιδα και τρόποι αντιμετώπισης, κυτταρίτιδα, body wrap, Αντιμετωπίστε τη κυτταρίτιδα με body wrap, αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά, πρόγραμμα αδυνατίσματος, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος