Η τριχοφυΐα ήταν και είναι, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα αισθητικής που αντιμετωπίζουμε.

Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης κατ οίκον του BeautySpirit.gr απευθύνονται σε όλους εσάς που αναζητείτε υπηρεσίες αισθητικής υψηλής ποιότητας, στην άνεση και διακριτικότητα του χώρου σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης με την αισθητικό σας,  η οποία εστιάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

Οι έμπειροι επαγγελματίες αισθητικοί του BeautySpirit.gr χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα της αγοράς, θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα, ανεξάρτητα από το ποιο σημείο του σώματός σας θέλετε να αποτριχώσετε.

Οι ρολέτες και τα κεριά είναι μιας χρήσης για τον καθένα ατομικά για να αποφεύγονται οι περιπτώσεις μολύνσεων και ερεθισμών

 

Αποτρίχωση με κλωστή

Η μέθοδος αυτή έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή. Είναι η ιδανική μέθοδος για το πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, φρύδια). Τα αποτελέσματα της διαρκούν από 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα τον τύπο της τρίχας και τη συχνότητα της αποτρίχωσης

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί σε ταινίες, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες και πολλούς άντρες. Κύρια προτερήματά της είναι ότι αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα, και έτσι καθυστερεί την επανεμφάνισή της. Είναι αρκετά οικονομική, και παρότι σχετικά επώδυνη, ο πόνος συνηθίζεται και μειώνεται με τις επαναλήψεις

Οδηγίες για πριν & μετά την Αποτρίχωση

Πριν την Αποτρίχωση

 • 1. Βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες είναι τουλάχιστον 3mm μακριές πριν κάνετε αποτρίχωση.

  2. Πριν την αποτρίχωση (30min νωρίτερα) πάρτε μια ασπιρίνη ή κάποιο παυσίπονο, θα σας ανακουφίσει άμεσα από τυχόν αίσθημα πόνου.

  3. Δεδομένου ότι η προετοιμασία αποτρίχωσης με κερί περιλαμβάνει διάφορα χημικά συστατικά, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν θα αντιδράσει αρνητικά σε αυτά τα συστατικά. Για το λόγο αυτό πρέπει να γίνει ένα τεστ πρώτα σε μια μικρή περιοχή που δεν είναι εύκολα ορατή.

  4. Το κερί πρέπει να εφαρμόζεται τέλεια πάνω στο δέρμα για αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται λάδι ή λοσιόν πριν την εφαρμογή του κεριού.

  5. Οι τρίχες απορροφούν υγρασία και αυτό τις κάνει να είναι πιο μαλακές, για το λόγο αυτό δεν είναι καλό να είναι βρεγμένες όταν κάνεις αποτρίχωση με κερί. Μην κάνεις μπάνιο πριν την αποτρίχωση και φρόντισε να είσαι εντελώς στεγνή.

  6. Πριν την αποτρίχωση κάντε απολέπιση, η συστηματική απολέπιση εμποδίζει τις τρίχες να γυρίζουν προς τα μέσα και να προκαλούν θυλακίτιδα.

  7. Δεν θα πρέπει να γίνεται αποτρίχωση στην επιδερμίδα που έχει προβλήματα ακμής.

  8. Είναι καλύτερο να γίνεται η αποτρίχωση στη μέση του κύκλου, τις ημέρες που θα έχετε ωορρηξία, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο πόνος, καθώς οι ορμονικές αλλαγές αυξάνουν τη ροή του αίματος κι έτσι αισθάνεστε μεγαλύτερη δυσφορία πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την περίοδο σας.

  9. Όσοι κάνετε θεραπεία με Accutane (ισοτρετινοϊνη) και ρετινόλη επιβάλλεται να τη σταματήσετε όταν θα κάνετε αποτρίχωση με κερί, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν το ραντεβού με την αισθητικό σας. Η χρήση αυτών των σκευασμάτων μπορεί να κάνουν το δέρμα εύθραυστο, με αποτέλεσμα να τραβηχτεί κι αυτό μαζί με την τρίχα κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

Μετά την Αποτρίχωση

 • 1. Μπορείτε να απομακρύνετε τα υπολείμματα του κεριού με κάποιο λάδι ειδικό για την αφαίρεση κεριού ή baby oil.

  2. Αμέσως μετά την αποτρίχωση εφαρμόστε λάδι τεϊόδεντρου και aloevera. Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ.

  3. Η απολέπιση του δέρματος με ένα σφουγγάρι ή με οποιοδήποτε άλλο απολεπιστικό προϊόν, καλό είναι να γίνεται 3ημέρες μετά την αποτρίχωση. Αυτή η διαδικασία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εμποδίζει τις τρίχες να αρχίσουν να μεγαλώνουν προς τα μέσα με συνέπεια την πρόκληση θυλακίτιδας.

  4. Κάνε τοπικό μασάζ πέντε λεπτών με aloevera ή με μια Bepanthol κάθε πρωί και βράδυ για τις επόμενες τρεις ημέρες, για να θεραπευτεί το δέρμα.

  5. Αν πρόκειται οπωσδήποτε να βγείτε έξω στον ήλιο μετά από αποτρίχωση με κερί, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής προστασίας αντηλιακό, εναλλακτικά, καλύτερα να μείνετε μακριά από τον ήλιο τουλάχιστον για 24ώρες μετά την αποτρίχωση.

  6. Να φοράτε βαμβακερά και φαρδιά ρούχα αμέσως μετά την αποτρίχωση για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς του δέρματος.

  7. Θα πρέπει να περιμένετε τέσσερις εβδομάδες μεταξύ των συνεδριών αποτρίχωσης, για να υπάρχουν αρκετές τρίχες ώστε να κάνει το κερί τη δουλειά του και να τραβήξει όλες τις τριχούλες που σας ταλαιπωρούν.

  8. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας αμέσως μετά την αποτρίχωση, και ιδανικά για 24 ώρες, ειδικά όταν κάνετε brazillian αποτρίχωση, γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και ερεθισμού.

 

αποτρίχωση κατ’οίκον, αποτρίχωση στο σπίτι, αποτρίχωση κατοίκον, αποτρίχωση με κερί, αποτρίχωση με κλωστή, αποτρίχωση μπικίνι, brazilian αποτρίχωση, αποτρίχωση στο σπίτι, ανδρική αποτρίχωση στο σπίτι, αποτρίχωση σε άντρες, αποτρίχωση μπικίνι, αποτρίχωση για άνδρες, αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, αποτρίχωση ανδρών, Επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι, αποτρίχωση ποδιών στο σπίτι, Απολαύστε επαγγελματικές υπηρεσίες αποτρίχωσης προσώπου και σώματος στο σπίτι σας, απολαύστε υπηρεσίες αποτρίχωσης προσώπου και σώματος σε γυναίκες και άντρες κατ οίκον