Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής (άγχος, πίεση, οικογενειακές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος) δεν μας επιτρέπουν να ακολουθήσουμε ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

To BeautySpirit.gr παρέχει υπηρεσίες Διαιτολογίας στο χώρο σας!

Οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι μας, προσπαθούν να εντοπίσουν τους πραγματικούς λόγους και παράγοντες που ευθύνονται για τη κακή και άστατη διατροφή σας, και να δημιουργήσουν ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες (προσωπικές και επαγγελματικές) και φυσικά στο δικό σας τρόπο ζωής.

Στο BeautySpirit.gr σχεδιάζουμε προσωπικά προγράμματα διατροφής για:

  • Φυσιολογικές& Παθολογικές καταστάσεις (Διαβήτης, υπέρταση)
  • Διατροφικές Διαταραχές (νευρική ανορεξία, βουλιμία, αδηφαγία)
  • Παιδική & Εφηβική Παχυσαρκία
  • Εγκυμοσύνη & Θηλασμό
  • Αθλητές
  • Χορτοφάγους 

Διαδικασία

Το BeautySpirit.gr παρέχει τόσο εβδομαδιαία όσο και δεκαπενθήμερα* προγράμματα Διατροφής.

Στο πρώτο ραντεβού, όπου και διαρκεί περίπου 45-60′ γίνεται η γνωριμία σας με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, η λήψη του ιστορικού** σας (ιατρικό, οικογενειακό, φαρμακευτικό, τροφικές προτιμήσεις), το ζύγισμα, οι σωματομετρήσεις (περιφέρεια, μέση, ισχύο) και η λιπομέτρηση. Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί καθώς και τους προσωπικούς σας στόχους σχεδιάζεται το πρόγραμμα διατροφής όπου και δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες.
Στα επόμενα ραντεβού, διάρκειας περίπου 30′, γίνεται πάλι το ζύγισμα και οι σωματομετρήσεις, και αναπροσαρμόζεται αναλόγως το πρόγραμμα Διατροφής. Οι Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι μας είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε, καθώς και για να σας συμβουλεύσουν για το πώς μπορείτε να σταθείτε σε ειδικές περιστάσεις (γιορτές, γάμους, νυχτερινές εξόδους κτλ) χωρίς να χαλάσετε το πρόγραμμά σας.

* Στα δεκαπενθήμερα ραντεβού δίνονται 2 διαφορετικές δίαιτες.
** Είναι πιθανόν ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος να σας ζητήσει να προβείτε σε ειδικές εξετάσεις (π.χ. αιματολογικές), εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Παιδική & Εφηβική Παχυσαρκία

Τα παιδιά παρουσιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες διατροφικές ανάγκες, οι οποίες οφείλονται στο γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης τους, και ποικίλουν ανάλογα με τη σύσταση του σώματος τους, το επίπεδο φυσικής τους δραστηριότητας και όλους τους λοιπούς παράγοντες που επηρεάζουν τις βασικές τους ανάγκες. Η επιστημονική ομάδα του BeautySpirit.gr στοχεύει στην κατάρτιση και υιοθέτηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, για την υγιή ανάπτυξη και την αποφυγή της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

Η εγκυμοσύνη είναι μια σημαντική αλλά και κρίσιμη περίοδος για τη ζωή μιας γυναίκας. Η καλή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του μωρού, αλλά και για την υγεία της ίδιας της μητέρας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι, μετά την εγκυμοσύνη, σε μια περίοδο που η γυναίκα απολαμβάνει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της με το μωρό της, καλό είναι να φροντίζει ιδιαίτερα τη διατροφή της. Με μια προσεγμένη και ισορροπημένη διατροφή, η νέα μητέρα μπορεί να προφυλάξει τόσο τη δική της καλή υγεία, όσο και τη σωστή ανάπτυξη του μωρού της.

Διατροφική αντιμετώπιση

Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς: Νευρική ανορεξία, Βουλιμία, Διατροφή σε παθολογικές καταστάσεις, Καρδιαγγειακά νοσήματα, Αυξημένη χοληστερίνη και τριγλυκερίδια, Αρτηριακή υπέρταση, Στεφανιαία νόσο Μεταβολικό σύνδρομο, Οστεοπόρωση, Σιδηροπενική αναιμία, Ηπατικά προβλήματα, Σακχαρώδης Διαβήτης, Νεφρικά προβλήματα, Ορμονικές Διαταραχές, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, Υποθυρεοειδισμός, Τροφικές Δυσανεξίες και Αλλεργίες

Χορτοφαγία

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι σταματούν για ηθικούς ή άλλους λόγους την κατανάλωση κρέατος και πολλές φορές και των παραγώγων του, όπως τα γαλακτοκομικά, τα αυγά κ.ά. Ένας χορτοφάγος μπορεί να πάρει το μέγιστο από τη διατροφή του, ακολουθώντας ένα σωστό και πλήρες διατροφικό πρόγραμμα. Η επιστημονική ομάδα του BeautySpirit.gr σας βοηθάει και σας καθοδηγεί στην επιλογή και στους σωστούς συνδυασμούς τροφών που πρέπει να ακολουθείτε.
Κατ’οίκον διαιτολογική παρακολούθηση, Δίαιτα για όλους – Online ηλεκτρονικός διαιτολόγος, Διαιτολόγος, αδυνάτισμα-υγιεινή διατροφή, DietOnline, Online προγράμματα διατροφής, Δίαιτα μέσω Internet, Διαιτολογική παρακολούθηση online, Online διατροφολόγος – διαιτολόγος, diaitologos online, online diaitologos, diaitologia online, online diaitologia, διατροφολόγος online, διαιτολόγος στο χώρο μου, διαιτολόγος κατ” οίκον, διαιτολόγος στο σπίτι, diatrofi online, Ο διαιτολόγος έρχεται στο σπίτι σας, Ο διαιτολόγος σπίτι σας, Δίαιτα, διατροφή, διαιτολόγος, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στο σπίτι, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, πρόγραμμα αδυνατίσματος, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος