Το λεμφικό μασάζ είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων και η αποσυμφόρηση του δικτύου των λεμφαγγείων που καλύπτει σχεδόν όλο το σώμα μας.  Με τον τρόπο αυτό, θα επιτευχθεί η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Ένα λεμφικό μασάζ, βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις κατακρατήσεων, πρηξίματος, σε αίσθημα βάρους στα πόδια αλλά και μετά από περιπτώσεις μαστεκτομών για την διευκόλυνση και ανακούφιση του άκρου της πάσχουσας πλευράς. Επίσης, δρα ευεργετικά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα.

Λεμφικό μασάζ σώματος – Το μασάζ που αδυνατίζει!

Το λεμφικό μασάζ σώματος αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.

Διάρκεια: 60

Αξία: 60,00€ / συνεδρία

570,00€ οι 12 συνεδρίες

Λεμφικό μασάζ Προσώπου

Το λεμφικό μασάζ προσώπου τονώνει τη  κυκλοφορία του αίματος και τη ροή των θρεπτικών στοιχείων και ευνοεί την απομάκρυνση των τοξινών από τα κύτταρα, αφήνοντας παράλληλα μια αίσθηση τόνωσης και βαθιάς χαλάρωσης.

Ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας με απαλές πιέσεις και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης, με αποτέλεσμα να  βελτιώνεται ο μεταβολισμός και η λειτουργία του οργανισμού. Ιδανικό για προβλήματα κατακράτησης υγρών (πρησμένο πρόσωπο), δερματολογικά προβλήματα (π.χ. ακμή), ημικρανίες, ρυτίδες, χαλάρωση.

Διάρκεια 60

Αξία: 40,00€

 

μασάζ στο σπίτι, κατοίκον μασάζ, ρεφλεξολογία, λεμφικό μασάζ, μασάζ για εγκύους, babymassage, μασάζ για μωρά, μασάζ προσώπου, μασάζ για αδυνάτισμα, λεμφικό μασάζ στο σπίτι, λεμφικό μασάζ πρόσωπο, rejuvance, φυσικό λιφτινγκ, φυσικό lifting προσώπου, rejuvance κατ” οίκον, rejuvance στο σπίτι, Υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι, home massage, my massage, massage spiti, massage at home,massage sto spiti, λεμφικό μασάζ στο σπίτι, λεμφικό μασάζ κατ” οίκον, reflexology, ρεφλεξολογία στο σπίτι, H ρεφλεξολογία στην καθημερινή μας ζωή, Θεραπευτικό Μασάζ, χαλαρωτικό μασάζ, Το μασάζ που αδυνατίζει, Ολιστικό θεραπευτικό μασάζ, λεμφικό μασάζ για κυτταρίτιδα, λεμφικό μασάζ στα πόδια, λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, λεμφικό μασάζ αθήνα, λεμφικό μασάζ τιμη, λεμφικό σύστημα, λεμφικό μασάζ, Για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και με τέλειους γλουτούς, Συνεδρίες μασάζ στο σπίτι, στο γραφείο, massage athens