Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, το άγχος και η πίεση μας κάνουν να αναζητούμε όλο και πιο συχνά την ηρεμία, τη χαλάρωση και την ευεξία. Εξαιτίας όμως των γρήγορων ρυθμών της ζωής μας, της κίνησης που επικρατεί στους δρόμους, της δυσκολίας που αντιμετωπίζουμε στο παρκάρισμα δεν είναι πάντα εύκολο να επισκεφτούμε κάποιον ειδικό χώρο.

 Το BeautySpirit.gr, φροντίζει τις ανάγκες σας αυτές δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μία συνεδρία μασάζ (χαλαρωτικό ή θεραπευτικό) στο σπίτι, στο γραφείο, ή σε οποιονδήποτε προσωπικό χώρο επιλέξετε, παρέχοντάς σας την χαλάρωση που αναζητάτε.

Το μασάζ ..

Χαλαρώνει, ξεκουράζει

 Απαλύνει τους πόνους

Διεγείρει το νευρικό σύστημα

Προσφέρει κατευναστικά ερεθίσματα στον εγκέφαλο

Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία αίματος και λέμφου

Αναζωογονεί την επιδερμίδα

Η συνεδρία  μας αρχίζει με μια σύντομη κουβέντα γνωριμίας και εξοικείωσης. Ο θεραπευτής μας θα σας πάρει ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό (παθήσεις, τρόπος ζωής, είδος εργασίας), προκειμένου να γνωρίζει πλήρως τη κατάστασή σας και να επιλέξει τη κατάλληλη μέθοδο ώστε να σας ανακουφίσει.

Το μασάζ στο σπίτι ή στον προσωπικό σας χώρο, έχει το πλεονέκτημα ότι ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και οικεία. Ο θεραπευτής μας διαθέτει ειδικό φορητό κρεβάτι και ανάλογα το είδος του μασάζ προσαρμόζει αναλόγως το χώρο (π.χ. μουσική) ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθ’όλη τη διάρκεια του μασάζ μπορείτε να ενημερώνετε τον θεραπευτή σας για το πώς αισθάνεστε ή αν θέλετε να αλλάξετε κάτι σχετικά με τη θεραπεία σας. Τελειώνοντας η θεραπεία, πάρτε το χρόνο σας για να σηκωθείτε και να περιγράψετε την «εμπειρία» σας στον θεραπευτή σας.

Με το μασάζ στο σπίτι η χαλάρωση και η ευεξία που νιώθατε καθ’όλη τη διάρκεια του μασάζ, διατηρείται και μετά την ολοκλήρωσή της, αφού δεν έχετε να μετακινηθείτε σε εξωτερικό χώρο, να οδηγήσετε κτλ.

Διάρκεια: 60′

Αξία: 50,00€ / συνεδρία 

μασάζ στο σπίτι, κατοίκον μασάζ, ρεφλεξολογία, λεμφικό μασάζ, μασάζ για εγκύους, babymassage, μασάζ για μωρά, μασάζ προσώπου, μασάζ για αδυνάτισμα, λεμφικό μασάζ στο σπίτι, λεμφικό μασάζ πρόσωπο, rejuvance, φυσικό λιφτινγκ, φυσικό lifting προσώπου, rejuvance κατ” οίκον, rejuvance στο σπίτι, Υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι, home massage, my massage, massage spiti, massage at home,massage sto spiti, λεμφικό μασάζ στο σπίτι, λεμφικό μασάζ κατ” οίκον, reflexology, ρεφλεξολογία στο σπίτι, H ρεφλεξολογία στην καθημερινή μας ζωή, Θεραπευτικό Μασάζ, χαλαρωτικό μασάζ, Το μασάζ που αδυνατίζει, Ολιστικό θεραπευτικό μασάζ, λεμφικό μασάζ για κυτταρίτιδα, λεμφικό μασάζ στα πόδια, λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, λεμφικό μασάζ αθήνα, λεμφικό μασάζ τιμη, λεμφικό σύστημα, λεμφικό μασάζ, Για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και με τέλειους γλουτούς, Συνεδρίες μασάζ στο σπίτι, στο γραφείο, massage athens, Μασάζ κατ οίκον Αθήνα: Your Massage – Μασάζ στο σπίτι