Μασάζ προσώπου με βεντούζες και συνένζυμο Q10 

Θεραπεία αντιγήρανσης – σύσφιξης και αναγέννησης προσώπου με χρήση βεντούζας (pump massage, cupping massage)
 
Επαναστατική μέθοδος θεραπείας και περιποίησης προσώπου – λαιμού και ντεκολτέ,  η οποία σε συνδυασμό  με τα αποτελεσματικότατα επαγγελματικά καλλυντικά Dr. Rimpler με συνένζυμο Q10, επιτυγχάνει την απεμπλοκή των πόρων του δέρματος, αποτοξινώνει, προάγει την αναγέννηση των δερματικών στοιβάδων, όπως και την σύσφιξη του λεπτού και πρόωρα γηρασμένου δέρματος, την ανόρθωση και σύσφιξη του διπλοσάγονου και τέλος την ενίσχυση του συνδετικού ιστού.
Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια.
Το μασάζ προσώπου με βεντούζες:
  • Ενισχύει την ποιότητα του δέρματος και μέσω της λεμφικής παροχέτευσης εξαλείφει τα οιδήματα που συνήθως εμφανίζονται κάτω από τα μάτια.
  • Βοηθά στη μείωση των εντάσεων στους μύες του προσώπου.
  • Βοηθά στη σύσφιξη προσώπου και λαιμού
  • Απαλύνει τις γραμμές έκφρασης, ενώ βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιγμορείων
Τι είναι το συνένζυμο Q10;
Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι φυσικό συστατικό που παράγεται από το σώμα, του οποίου όμως η παραγωγή μειώνεται μετά την ηλικία των 30-35.  Εντοπίζεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, καθώς και σε πολλές τροφές, μεταξύ των οποίων οι ξηροί καρποί και τα έλαια. Όσον αφορά τη βιομηχανία καλλυντικών προϊόντων είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην αναγέννηση και ανάπτυξη των κυττάρων. Η χρήση του βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 nanocareQ10_treatment

Διάρκεια: 60′

Τιμή: 40,00€/συνεδρία

 

μασάζ προσώπου με βεντούζες, μασάζ προσώπου, αντιγήρανση, σύσφιξη, ρυτίδες, pump massage, cupping massage, facial massage, συνένζυμο Q10,