Ψάχνεις για ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ;

Σε αυτή τη περίπτωση οι γήινες αποχρώσεις και τα “ελαφριά” προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή. Φώτισε την επιδερμίδα σου με makeup και πέρλες που αφήνουν τη λάμψη σου να βγει προς τα έξω.

Για αρχή δοκίμασε ένα προϊόν χωρίς χρώμα που σκοπό έχει να απαλύνει και να κάνει πιο ομοιόμορφο τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, να μειώσει την εμφάνιση των πόρων και τη γυαλάδα.

Στη συνέχεια εφάρμοσε μία ελαφριά βάση makeup κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας. Μία βάση makeup σε μορφή πούδρας θα ήταν ιδανική.

Δώσε λάμψη στο πρόσωπό σου με ένα στικ λάμψης. Στο κέντρο του μετώπου, την καμπύλη της μύτης, το κόκκαλο των ζυγωματικών και το σαγόνι.

Καθόρισε με μια μπρονζέ πούδρα κάτω από τα ζυγωματικά, στο σαγόνι και στις πλευρές της μύτης. Μια πινελιά ρουζ στο πάνω μέρος των μάγουλων, είναι αρκετή.

Στις σκιές πρόσθεσε nude αποχρώσεις για look που δείχνει τα μάτια μεγαλύτερα. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις κονσίλερ για να τα φωτίσεις ακόμα περισσότερο. Μία μάσκαρα σε καφέ απόχρωση είναι must. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα μία καλή στρώση αρκεί.

Όσο για τα χείλη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι χρησιμοποίησε lip gloss σε nude ή κοραλί αποχρώσεις.

Τέλος, αν θέλεις χρησιμοποίησε ένα σπρέυ σταθεροποίησης μακιγιάζ, για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.