Πείτε αντίο στο άσχημο “σουβενιρ” των διακοπών…

Οι πανάδες… αυτός ο εφιάλτης!

Ξέρεις, είναι οι σκουρόχρωμες αυτές κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου προς το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν πια έχεις χάσει το υπέροχο μαύρισμά σου για το οποίο σπατάλησες ατελειώτες ώρες κάτω από τον ήλιο. Και κοίτα να δεις τι συμβαίνει με αυτές:

Αν δεν προσπαθήσεις να τις μειώσεις ή ακόμα και να τις εξαλείψεις, πιθανόν δεν θα έχουν μεγάλο μέγεθος την πρώτη φορά και θα σε ξεγελάσουν – τότε σου έχουμε δυσάρεστα νέα, αφού κάθε καλοκαίρι θα σε…επισκέπτονται!

Ο βασικός λόγος που δημιουργούνται αυτές οι δυσχρωμίες είναι ο ήλιος και η έκθεση στην ακτινοβολία του, χωρίς την απαραίτητη αντηλιακή κρέμα προσώπου. Πέρα όμως από τον ήλιο, οι πανάδες μπορεί να οφείλονται στην ηλικία, τις ορμονικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τις πολυκυστικές ωοθήκες, την κληρονομικότητα, την χρήση κάποιων καλλυντικών ή φαρμάκων.

Α! Να σημειωθεί πως οι πανάδες δεν είναι επιφανειακές όπως οι καφέ κηλίδες. Πρόκειται για τις δυσχρωμίες του δέρματος που δημιουργούνται σε πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Το χειρότερό τους κουσούρι είναι ότι αν τις αφήσεις, πέραν ότι θα βγάζεις κάθε καλοκαίρι, στο τέλος θα μείνουν μόνιμα στο πρόσωπό σου.

Το λάθος το έκανες! Τι θα κάνεις;

Καταρχήν θα περιμένεις λίγο να μην έχει τόση ηλιοφάνεια, μετά θα επισκεφτείς το κοντινότερο σου συνεργαζόμενο με την Dr. Rimpler, κέντρο αισθητικής και θα απολαύσεις μια θεραπεία προσώπου με θεαματικά αποτελέσματα!

Τι θα σου κάνουν εκεί; Θα σου κάνουν μια από τις περίφημες θεραπείες λεύκανσης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα με ενεργά συστατικά όπως: φυτικό arbutin, εκχύλισμα αλόης, sheabutter, βιταμίνη Ε και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες NMF, τα οποία έχουν την ιδιότητα να διώχνουν τις δυσχρωμίες και τις πανάδες.

Ωστόσο, η αγωγή για το σπίτι είναι εξίσου απαραίτητη με τη θεραπεία στο κέντρο. Πρέπει να είσαι επιμελής και να ακολουθήσεις τις οδηγίες της αισθητικού σου.

Αλλά ακόμα και τώρα το χειμώνα, μην ξεχνάς το αντηλιακό σου. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

dr rimpler sun protection

 

Πηγή: Health Line Cosmetics