Περμανάντ Βλεφαρίδων & Βαφή Βλεφαρίδων – Φρυδιών

 

Η περμανάντ βλεφαρίδων αντικαθιστά με μόνιμο τρόπο το γύρισμα που κάνουμε συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες αποκτούν φυσική ανοδική τάση και δείχνουν μεγαλύτερες.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να δείχνουν μεγαλύτερες οι βλεφαρίδες τους, σε γυναίκες και άνδρες. Δεν έχει σημασία αν οι βλεφαρίδες είναι κοντές ή μακριές

 

Η περμανάντ βλεφαρίδων διαρκεί  περίπου 2-3 μήνες, όσο και η ζωή της τρίχας. Μετά τους 3 μήνες, αφού οι τρίχες έχουν πέσει και επιθυμείτε οι βλεφαρίδες σας να έχουν πάλι ανοδικήτάση, θα πρέπει να γίνει από την αρχή η εφαρμογή.

Δεν υπάρχει ερεθισμός και δεν πονάει

 

Διαδικασία

Καθαρίζουμε καλά την περιοχή. Εφαρμόζουμε το ανάλογο ρόλευ (ανάλογα την καμπύλη που θέλουμε να πετύχουμε) και την κρέμα που σταθεροποιεί την περμανάντ βλεφαρίδων.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία!

Μπορείτε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας (βαφή βλεφαρίδων), αμέσως μετά την περμανάντ βλεφαρίδων που κάνατε. Θα τις αναδείξετε ακόμα περισσότερο. Εάν θέλετε να τις κάνετε ακόμα πιο έντονες, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μάσκαρα, τονίζοντας το χρώμα και το πάχος τους.

 

Περμανάντ βλεφαρίδων: 35,00€ – Διάρκεια συνεδρίας: 50-60′

Βαφή βλεφαρίδων: 5,00€ 

Βαφή φρυδιών: 10,00€

 

 

περμανάντ βλεφαρίδων, βαφή βλεφαρίδων, βαφή φρυδιών, περιποίηση βλεφαρίδων, περμανάντ βλεφαρίδων στο σπίτι, βλεφαρίδες, permanent make up, permanant vlefaridon